News

Seinäjoen teknologiapalkinnon saa vuonna 2020 Epec Oy. Epec Oy suunnittelee ja valmistaa älykkäitä koneenohjausjärjestelmiä vaativissa olosuhteissa toimiviin liikkuviin työkoneisiin.

– Epec Oy on alansa edelläkävijä, joka on kyennyt vastaamaan asiakastarpeisiin ja markkinoiden muutoksiin erittäin vaativalla toimialalla. Yrityksestä on muodostunut vahva brändi ja se on kyennyt kasvamaan alansa merkittävimpien yritysten joukkoon globaalisti, valintaraatiin kuuluva Jukka Pajunen Into Seinäjoki Oy:stä perustelee.

Epec liittyy mielellään kunniakkaaseen palkittujen joukkoon.

Epec Oy:n toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila kertoo, että yhtiö on viime vuosina panostanut vahvasti kansainväliseen liiketoimintaan ja vakaaseen kasvuun. – Yrityksen juurista kumpuavaa rohkeutta, luovuutta, kekseliäisyyttä ja kykyä tarttua uusiin mahdollisuuksiin tarvitaan erityisesti toiminnan laajentuessa. Kunnia palkinnosta kuuluu henkilöstölle – ihmiset tekevät 100% tuloksesta, Kylä-Kaila kiittää.

15. kerran myönnetyn Seinäjoen teknologiapalkinnon valitsee Alfred Kordelinin Säätiön Seinäjoen kaupunkirahasto. Epec on perustettu vuonna 1978 ja sillä on toimintaa Seinäjoella, Tampereella ja Shanghaissa Kiinassa.

Lisätietoja:
Jyri Kylä-Kaila, puh +358 50 317 1178

Share:

By submitting this form you consent Epec to store and process the information submitted.