Epec Press Kit

Epec Smart Factory 1

Ladattavia kuvia ja videoita/downloadable images and videos:

 

Epec Oy

Your challenge, our inspiration.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen liikkuvien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Epec on valmistaja, jolla on pitkä kokemus ohjausjärjestelmistä, räätälöidyistä elektroniikka- ja ohjelmistoprojekteista, sähköajoneuvojen järjestelmistä ja autonomisista sekä avustavista järjestelmistä.  Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten työkone- ja ajoneuvovalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Olemme lähellä asiakkaitamme ja kehitämme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vastuullisia teknologisia ratkaisuja ja innovaatioita, joilla on merkitystä tulevaisuudelle.

 

Epec Oy is a system supplier specializing in advanced electrics /electronics for efficient, safe and connected non-road mobile machines (NRMM) and commercial vehicles.  Epec is a manufacturing company with extensive experience in control systems, customized products, electric / hybrid electric vehicle systems and assistance and autonomous systems.  Epec’s diverse experience is based on long term cooperation with leading international OEM’s and Epec is a part of Ponsse Group.

Being close to our customers, we continuously co-create and innovate value adding sustainable future technology solutions that make a difference.

 

Ladattavia kuvia/downloadable images:

 

 

Henkilökuvat/portraits

JYRI KYLÄ-KAILA

JYRI KYLÄ-KAILA

Toimitusjohtaja Epec Oy

Managing Director Epec Oy

Low res

High res

Eeva Koskela

Eeva Koskela

Toimitusketjun johtaja Epec Oy

Director, Supply Chain Epec Oy

Low res

High res

 

Juho Nummela

Juho Nummela

Hallituksen puheenjohtaja Epec Oy

Toimitusjohtaja Ponsse Oyj

Chairman of the Board Epec Oy

President and CEO Ponsse Plc

Low res

High res

 

Videot/Videos

 

Contact us

For more information please contact Epec Marketig Team!

Order Epec newsletter

By submitting this form you consent Epec to store and process the information submitted.